Få sat den rigtige pris og opnå et hurtigere salg.

Det er utrolig vigtigt at få sat den rigtige salgspris på boligen. Flere undersøgelser viser at man, når prisen sættes for højt, ender med at sælge boligen til en pris der ligger lavere en den realistiske salgspris. Med vores mangeårige erfaring hjælper vi dig med at få sat den helt rigtige pris på din bolig, så vi dermed øger chancen for et hurtigere salg.
Der er ikke noget der er nemmere end at foreslå en høj pris for at få en ejendom til salg, og så efter nogle måneder foreslå, at prisen sættes ned. Undersøgelser fra Boligsiden.dk viser, at en nedsættelse efter 2 - 3 måneder desværre ofte ikke er nok. Ofte ender boligen med at blive solgt til en pris, som er lavere end den pris den kunne være solgt til, hvis den var udbudt til den rigtige pris fra starten.
Det er derfor vigtigere at vælge en ejendomsmægler, man har tillid til og som kender nærområdet end en som tilbyder en høj pris.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis vurdering, så gennemgår vi ejendommen sammen, og drøfter mulighederne for et salg.

Bestil en salgsvurdering

Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig.                      

september 2023

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Den lokale ejendomsmægler!

Hos Mæglerkæden er din tillid og tilfredshed altafgørende for vores arbejde. Vi arbejder professionelt og omhyggeligt med alle vores sager, så alle vores kunder får en tryg bolighandel. Vi finder den rette pris på din bolig og skræddersyr boligens markedsføring til lokalområdet, således at den bliver fremvist til den rette målgruppe.