6 EKSTRAORDINÆRE BOLIGER

I den dejlige by Mou, opføres der nu disse skønne rækkehuse. Rækkehuset er beliggende på en blind stikvej kaldet ”Fjordengen”. Lige ved siden af boligerne er der skønne stisystemer, til skole, fritidsaktiviteter, indkøb, offentlig transport og vidunderlige naturskønne omgivelser som skov og lille vildmose.
Drømmer du om landsbyidyl, men ønsker du samtidig at bo kun ca. 20 minutters kørsel fra Aalborg Centrum, er her muligheden for at
Projektet rummer 6 boliger med vertikale lejlighedsskel. Der opføres henholdsvis 3 boliger svarende til en 3 værelses bolig, med carport, depot/værksted, samt 4 boliger som svarer til en 4 værelses bolig + carport, depot/værksted. Boligernes størrelser går fra ca. 103 m2 til ca. 131 m2 . Fokus i indretningen er gennemlys, enkel plangeometri samt udnyttelse af dagslys og udsigt. Boligerne indeholder plads til både bil, depot, cykler samt et stort køkken alrum i forbindelse med opholdsstue og terrasse. I alle boliger er der implementeret niveaufri indgang, således også for at tilgodese ældre og gangbesværede beboere og gæster. Til boligerne implementeres et fælles grønt friareal, hvor beboerne har mulighed for at hilse på hinanden, samt mulighed for leg til de mindre. Der vil også være fælles p-pladser ud over sin egen private parkering.
Rækkehuset er i et plan og er færdig opført i 2022 i stilrene og kvalitetsbevidste materialer, som giver et minimalt vedligehold af boligen. I hele huset er der gulvvarme, træ/alu-vinduer og ventilationsanlæg med varmegenvinding. Boligerne er beliggende på egen grund på ca. 300 kvadratmeter med flisebelagt indkørsel.
Træd ind over dørtrinet… Boligernes kvadratmeter fordeler sig i stueplan med en lys rummelig entré med lysegrå klinker og indbygget skabe hvor der er masser af plads til sko og overtøj, der findes boligens teknik samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Et badeværelse placeret ugeneret bag bryggers. Fra bryggers er der adgang til et stort lyst køkkenalrum med Aubo køkken, kvalitets hårdehvidevarer og i åben forbindelse med lys stue og udgang til dejlig terrasse. I alle boligerne vil der være soveværelse samt 1 til 3 gode store værelser, samt 1 badeværelse. I de store boliger vil der være endnu et lyst badeværelse i forbindelse med soveværelset.    
Materialer… Huset er udvendigt muret med den velkendte RT495 ”VERONA” mursten, som giver huset dets karakteristisk farvenuancer i murværket som grænser op til det skarpe sorte udhæng der sætter sin afslutning på huset. Huset er med ensidigt taghældning og afsluttet med sort tagpap på taget. Danske kvalitets Træ/Alu-vinduer fra STM som er sorte udvendigt og hvide indvendige. Indvendigt vil alle lofter være åben til Kip, som giver en indvendig loftshøjde fra 2,5 meter og helt op til 3,4 meter ud mod de store vinduer i stuen. Loftet er afsluttet med hvid lydabsorberende fine Troldtektplader, som giver et behageligt og samtidig sund indeklima. Gulvet på badeværelser, køkken og entre vil være 60x60 cm store grå klinker og gulvet på de resterende kvadratmeter vil være trægulv.
Carport og skur som er sammenbygget med rækkehuset vil fremstå med en flot arkitektonisk træbeklædning, som giver det rigtige udtryk ind mod huset. Redskabsrummet i enden af carporten vil være fuldt isoleret for at sikre udnyttelsen året rundt.   

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen og høre mere.

Fjordengen

Opførelse af rækkehuse i Fjordengen i Mou