Velkommen...
Hos Mæglerkæden er vores fokus først og fremmest på dig. Det kan være overvældende at sælge sin bolig eller at købe nyt, og vi forstår, hvordan disse processer ofte rummer mange følelser og aspekter. Mæglerkæden er en selvstændig ejendomsmægler, der ikke er styret af et hovedkontor, hvorved din sag ikke blot bliver en tilfældig i mappen. Det handler om, hvad der er det rigtige for dig. Vi finder dit fremtidige yndlingskvarter og bolig ud fra vores store viden om lokalområdets kvaliteter og muligheder, og vi skræddersyer markedsføringen af din bolig, så den henvender sig til den rette målgruppe. Med andre ord er vi hos Mæglerkæden dig behjælpelig i alle boligkøbet eller boligsalgets faser.
Vi ligger i samme bygninger som Mou byggecenter, en af de største virksomheder i Mou. Hvert år ligger 10.000 besøgende vejen forbi byggecenteret, hvilket skaber eksponering af vores boliger på både tv-skærme og i vinduer rundt i centeret. Vores samarbejde med Mou byggecenter medfører, at vi besidder stor byggeteknisk viden, som kommer dig til gode i en bolighandel. Her kan vi  blandt andet give en interesseret kunde et overblik over økonomien i en eventuel renovering eller forbedring.
På kontoret møder du Carsten Drischel, som står klar med råd og vejledning til din bolighandel. Vi har været en del af lokalområdet gennem mange år, hvorved området og alle dens kroge er en del af vores DNA. Vi ved, hvor du finder den gode skole og børnehave, bageren med det bedste brød og den bedste rute til løbeturen. Vi ved, hvad der gør vores området til noget helt specielt. 
Hos Mæglerkæden er din tillid og tilfredshed altafgørende for vores arbejde. Vi arbejder professionelt og omhyggeligt med alle vores sager, så alle vores kunder får en tryg bolighandel. Vi finder den rette pris på din bolig og skræddersyr boligens markedsføring til lokalområdet, således at den bliver fremvist til den rette målgruppe.
Hos Mæglerkæden får du:
-               Hjælp til det byggetekniske.
-               Hjælp af specialister inden for området.
-               En ejendomsmægler med et stærkt samarbejde med Mou byggecenter.
-               Hjælp til hvad dit kommende lokalområde besidder af fordele og egenskaber.
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag: 9.30 - 17.00
Lørdag - søndag: efter aftale.
Vores telefon er åben til kl. 21.00 alle ugens dage. 
Fang os her:
Vester Fjordvej 4-6
9280 Storvorde
Mobil: 3080 6094
E-mail: info@maeglerkaeden.dk

Daglig leder

Carsten Drischel er uddannet salgsassistent i tømmerhandel og har god kendskab til byggebranchen grundet 10 års erfaring og efterfølgende været selvstændig i 18 år indenfor vindues industrien.