Velkommen...
Hos Mæglerkæden er vores fokus først og fremmest på dig. Det kan være overvældende at sælge sin bolig eller at købe nyt, og vi forstår, hvordan disse processer ofte rummer mange følelser og aspekter. Mæglerkæden er en selvstændig ejendomsmægler, der ikke er styret af et hovedkontor, hvorved din sag ikke blot bliver en tilfældig i mappen. Det handler om, hvad der er det rigtige for dig. Vi finder dit fremtidige yndlingskvarter og bolig ud fra vores store viden om lokalområdets kvaliteter og muligheder, og vi skræddersyer markedsføringen af din bolig, så den henvender sig til den rette målgruppe. Med andre ord er vi hos Mæglerkæden dig behjælpelig i alle boligkøbet eller boligsalgets faser.
På kontoret møder du Carsten Drischel, som står klar med råd og vejledning til din bolighandel. Vi har været en del af lokalområdet gennem mange år, hvorved området og alle dens kroge er en del af vores DNA. Vi ved, hvor du finder den gode skole og børnehave, bageren med det bedste brød og den bedste rute til løbeturen. Vi ved, hvad der gør vores området til noget helt specielt. 
Hos Mæglerkæden er din tillid og tilfredshed altafgørende for vores arbejde. Vi arbejder professionelt og omhyggeligt med alle vores sager, så alle vores kunder får en tryg bolighandel. Vi finder den rette pris på din bolig og skræddersyr boligens markedsføring til lokalområdet, således at den bliver fremvist til den rette målgruppe.
Hos Mæglerkæden får du:
-               Hjælp til det byggetekniske.
-               Hjælp af specialister inden for området.
-               Hjælp til hvad dit kommende lokalområde besidder af fordele og egenskaber.
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag: 9.30 - 17.00
Lørdag - søndag: efter aftale.
Vores telefon er åben til kl. 21.00 alle ugens dage. 
Fang os her:
Gl. Egensevej 4, Mou
9280 Storvorde
Mobil: 3080 6094
E-mail: cd@maeglerkaeden.dk

Medarbejdere

Carsten Drischel

Indehaver, Salg & Vurdering

Julie From Jacobsen

Sagsbehandler

Maria Høgedal Jakobsen

Sagsbehandler