Få sat den rigtige pris og opnå et hurtigere salg.

Det er utrolig vigtigt at få sat den rigtige salgspris på boligen. Flere undersøgelser viser at man, når prisen sættes for højt, ender med at sælge boligen til en pris der ligger lavere en den realistiske salgspris. Med vores mangeårige erfaring hjælper vi dig med at få sat den helt rigtige pris på din bolig, så vi dermed øger chancen for et hurtigere salg.
Der er ikke noget der er nemmere end at foreslå en høj pris for at få en ejendom til salg, og så efter nogle måneder foreslå, at prisen sættes ned. Undersøgelser fra Boligsiden.dk viser, at en nedsættelse efter 2 - 3 måneder desværre ofte ikke er nok. Ofte ender boligen med at blive solgt til en pris, som er lavere end den pris den kunne være solgt til, hvis den var udbudt til den rigtige pris fra starten.
Det er derfor vigtigere at vælge en ejendomsmægler, man har tillid til og som kender nærområdet end en som tilbyder en høj pris.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis vurdering, så gennemgår vi ejendommen sammen, og drøfter mulighederne for et salg.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Går du med drømmen om at sætte din bolig til salg? Så gør drømmen til virkelighed! Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, som giver dig et indblik i, hvad din bolig er værd.
Du skal blot udfylde formularen og efter maksimalt 24 timer, vil vi kontakte dig, så vi i fællesskab  kan finde et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en professionel gennemgang af din bolig.
Det er helt og aldeles op til dig, hvorvidt du ønsker at realisere din boligdrøm eller ej. En salgsvurdering hos os er altid uforpligtende og gratis.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Din lokale ejendomsmægler

Så står vi hos Mæglerkæden klar til at hjælpe dig. Hos Mæglerkæden er din tillid og tilfredshed altafgørende for vores arbejde. Vi arbejder professionelt og omhyggeligt med alle vores sager, så alle vores kunder får en tryg bolighandel. Vi finder den rette pris når dit hus skal sættes til salg og skræddersyr boligens markedsføring til lokalområdet, således at den bliver fremvist til den rette målgruppe.