Lappedykkervej 7, Egense, 9280 Storvorde

NY PRIS:

Dette skønne sommerhus på Lappedykkervej er beliggende i Egense, et sommerhusområde i Østhimmerland hvor hav og fjord mødes, her er der rig mulighed for at nyde sommerhuslivet som det skal gøres, enten ved den børnevenlige strand eller ved Mou lystbådehavn. kan man lide gåture i naturen er lille vildmose få kilometer væk, hvor man kan nyde den enestående natur. De daglige indkøb kan foretages i den lokale Spar købmand få minutters gang af sommerhuset, købmanden har et godt udvalg, samt åbent hele året.
Ønsker man at tilbringe sommerdagen i Hals kan man hurtigt og let tage færgen, som vil bringe dig til et væld restauranter, Cafeer, butikker m.m. Er man interesseret i historie, er Skansen i Hals Danmarks bedst bevarede enkeltskanse, som under 2. verdenskrig blev benyttet af tyskerne som militært hovedkvarter, bestemt et besøg værd.
Sommerhuset fordeler sig over 45 veludnyttede kvadratmeter med 2 soveværelser, badeværelse, køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der både er plads til sofagruppe/sovesofa samt spisebordet,. Så der er HELE 7 sovepladser! Fra stuen er der adgang til hemsen på 11 kvadratmeter, hvor der er god plads til ekstra sovepladser, der står i dag en 3/4 seng.
Der er indlagt fibernet i huset, så hurtig internet er intet problem.
Rundt om huset har du en stor terrasse, hvor sommeren og solen kan nydes hele dagen.
Derudover er der 26 kvadratmeter aktivitetsrum med bar, bordtennisbord og TV hvor familien kan samles, der er ligeledes isoleret, så det let og enkelt kan benyttes til anneks. Bilen kører du ind under carporten hvor den trygt og tørt kan holde. I forlængelse af carporten har du et isoleret redskabsskur med vaskemaskine og masser af plads til plæneklipper, haveredskaberne m.m. let kan opbevares.
Kort sagt et sommerhus der skal opleves med egne øjne, kontakt Mæglerkæden på 30806094 for fremvisning af dette skønne sommerhus.

Spildevandskloakeringen af sommerhusområderne Storvorde Østre Enge, Skellet og Egense Skanse forventes gennemført i årene 2021-2025.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.