Kornblomstvej 7, Egense, 9280 Storvorde

Søger I ægte sommerhusstemning, og et sted hvor hele familien kan nyde de forlængede weekender og ferierne, så bør I bestemt tage et nærmere kig på dette hyggelige og velholdte fritidshus fra 1973, der ligger dejligt i naturskønne omgivelser.
Huset er på 75 m2 og byder på et stort, lækkert opholdsrum, som indbyder til familietid og samvær samt hele 3 gode, indretningsvenlige værelser. I det store fællesareal finder I husets dejlige opholdsstue med hygge- og varmespredende brændeovn, skøn lysindfald - det er ligeledes her husets køkken befinder sig, dette er velindrettet med gode opbevaringsmuligheder.

Bemærk: lofts højden er 207,0 cm.

Hele sommerhuset står i rigtig god stand med nyere tag, vinduer m.m. samt nyere nedsivningsanlæg. Søger du et sommerhus hvor nuværende ejer har klaret alt det hårde arbejde og du blot skal nyde stilheden og familien. Så er dette hus lige noget for dig. Kontakt Mæglerkæden på 30806094.

Sommerhuset ligger i Østhimmerland nærmere bestemt på den børnevenlige Kornblomstvej, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlige skønne - den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). 10 minutter fra matriklen ligger Egenses gode købmand - ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I tager færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.