Lærkevej 11, Egense, 9280 Storvorde

Velkommen til Lærkevej 11
Her mødes du af et prisbilligt sommerhus i fornuftig stand. Huset er beliggende på en 1.250 kvadratmeter stor grund hvor der er god plads at boltre sig på. Huset er 45 kvadratmeter og indeholder 2 gode værelser, stor stue med brændeovn store vinduer til haven. Badeværelse samt køkken med gode opbevaringsmuligheder. Med til boligen har du en dejlig udestue hvor sommeren kan nydes.
Alt i alt et dejligt sommerhus på en attraktiv beliggenhed, tæt på Limfjorden, købmanden osv.
Sommerhuset ligger i Østhimmerland, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlige skønne - den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). 10 minutter fra matriklen ligger Egenses gode købmand - ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I tage færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.
Vidste du at man nu kan få op til 75% belåning på sommerhuse, kontakt din bankrådgiver for nærmere info. Ligeledes er der ifølge planloven fra 2017 mulighed for at pensionister har mulighed for at få helårsstatus på sommerhuset allerede efter 1 år.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.