Vikingbanke 6, Egense, 9280 Storvorde

Velkommen til Vikingbanke 6 Et skønt sommerhus centralt i Egense' sommerhusområde. Her er du tæt på alt hvad du behøver når ferien og weekenderne skal nydes i sommerhuset, den lokale købmand og Limfjorden er blot en kort gåtur væk. Skal måltidet nydes på restaurant kan man hoppe på cyklen og tage færgen til Hals på få minutter.

Huset er på hele 144 kvadratmeter og fordeler sig på 3 værelser. Stort køkken alrum, stor spisestue hvor du har masser af plads til det store spisebord samt endnu en stue med plads til sofa m.m. huset indeholder hele 2 badeværelser, hvor af det ene er med spabad og sauna. fra stuen har du udgang til stor lækker sydvendt terrasse hvor sommeren kan nydes.
Huset har gennemgået en stor renovering og fremstår rigtig flot både inde og ude. Derudover er der installeret varmepumpe så du billigt og nemt kan opvarme huset i de kolde måneder.

Derudover er der tilhørende huset en garage på 46 kvadratmeter, så bilen kan holde sikkert og haveredskaberne m.m. kan stå tørt og godt om vinteren.
Grunden er på hele 1.233 kvadratmeter så du har masser af plads til at nyde sommeren med boldspil og andre aktiviteter i haven.

Sommerhuset ligger i Østhimmerland, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlig skønne ? den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). Få minutter fra matriklen ligger Egense' gode købmand ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I tage færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.

Alt i alt et fantastik sommerhus på en attraktiv beliggenhed, Kontakt Mæglerkæden på 30806094 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.