Kærsholmvej 48, 9280 Storvorde

Velkommen til Kærsholmvej 48.

Her møder i en fantastisk velholdt ejendom med god plads både inde og ude. Boligen er på 136 kvadratmeter som har gennemgået en større renovering, så det i dag fremstår flot og indflytningsklart.
Stueetagen indeholder stort lyst køkken alrum med gulvvarme, stor stue med masser af plads til både den store sofa og spisebordet, her får du et rigtig godt lysindfald fra de store vinduer mod sydøst.
Derudover har du rummeligt badeværelse samt entre.
1 salen er godt indrettet med 3 store rummelige værelser samt toilet og repos.
Udover boligdelen har du hele 650 kvadratmeter fordelt i 2 enheder på henholdsvis 390 og 260 kvadratmeter.
De 390 kvadratmeter indeholder stor dobbelt garage med automatiske porte, stort rum, hvor der i dag er hestebokse, men kan let omdannes til netop det du har af ønsker og behov. Derudover har du en mindre lejlighed med eget tekøkken og bad, soveværelse og stue (Ikke godkendt til beboelse) men fremstår i god stand og er isoleret samt er der internetforbindelse.Perfekt til teenageren der ønsker at have sin egen lejlighed, men stadig hjemme.
De 260 kvadratmeter er en stor hal der med masser af muligheder og god plads.

Denne fantastiske ejendom er beliggende på en stor grund på hele 15.000 kvadratmeter i fantastisk natur, men stadig tæt på indkøbs muligheder, folkeskole og Aalborg's pulserende liv.
Er du interesseret i at se denne ejendom med dine egne øjne, Kontakt Mæglerkæden på 30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.