Havørnen 48, Egense, 9280 Storvorde

Havørnen 48 i Egense

GULVVARME I HELE HUSET

Er du til luksus og eksklusiv sommerhus stemning? Så det nu du skal kigge med. Her får du lækre uderum med store og ugenerede terrasser. Stor enkel have med plads til sommerens ude aktiviteter og indenfor et moderne og nutidigt sommerhus med god indretning og stemning samt gulv varme i hele huset.

Huset består af indgang direkte til stort åbent køkken med loft til kip som får rummet til at føles endnu større. Ligeledes ligger stuen i åben forlængelse af køkkenet med den gennemgående høje loftshøjde på midten. Fra stuen er der adgang til overdækket sydvendt terrasse og rundt om hele huset er der lavet store lækre terrasser, som er afskærmet med 8mm hærdet sandblæst glas.

Derudover byder huset på tre gode lyse værelser og hele 2 badeværelser. Det store badeværelse indeholder spa badekar, særskilt bruseniche, sauna og toilet, mens det mindre badeværelse har vaskesøjle, bruseniche og toilet. Vedsiden af det mindre badeværelse ligger teknikrummet.


Sommerhuset ligger i Egense, en central~placering i det danske sommerland, med nem adgang via færgen til Hals. I Hals er der masser af liv med butikker, spisesteder og arrangementer. Egense har også sin egen Sparkøbmand centralt placeret i sommerhuskvarteret og åbent året rundt samt den hyggelige og populære Egense Café.~gense har også sin egen flotte bådehavn og vedsiden af en fin børnevenlig sandstrand ud mod kattegat.

Mod øst-sydøst ligger der flere børnevenlige strande ud til Kattegat, den altid smukke Limfjorden får du i din "baghaven" mod Nord og er man til storbylivet er man ikke langt fra Aalborg og dens væld af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og events året rundt.~

Er man derimod til storslået naturoplevelser, Elge, Ørne, Vildsvin m.m. ligger naturreservatet Lille Vildmose som er udpeget til verdensnaturarv og Lille Vildmose Centeret tæt på.~t unikke istidslandskab Muldbjergene ligger også tæt på med den imponerende udsigt ud over Kattegat.~Og kun et lille stykke længere nede af kysten er der mulighed for både at besøge legeland og vandland hvis vejret ikke er helt i top.~

Egense sommerhus område er for dem der ønsker det rolige og fredelige sommerhusliv men samtidig gerne vil have hele paletten af oplevelsestilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.