Danmarksgade 30, Kongerslev, 9293 Kongerslev

Spændende villa med solrig gårdhave centralt i Kongerslev

Denne villa på Danmarksgade 30 er til jer, der søger en spændende bolig med en god, central beliggenhed lige midt i Kongerslev by. Beboelsen rummer 90 m2 foruden en 30 m2 kælder, og samtidig kan I se frem til en god, uudnyttet loftsetage med et fint anvendelsespotentiale. I kan herudover glæde jer til en lille, hyggelig gårdhave, der med lidt kærlighed kan forvandles til en rigtig dejlig udendørsoase.

Huset er placeret fint på grunden, hvor gårdhaven er vendt mod sydvest, og I kan derfor sidde badet i sol det meste af dagen og aftenen med. Gårdhaven er samtidig omkranset af plankeværk, så I kan sidde uforstyrret uden indkig fra forbipasserende. Den centrale placering giver jer også nem adgang til byens skole, børnehave og idrætsliv, og da SuperBrugsen ligger lige skråt overfor, kan indkøbene klares på et splitsekund. På kun otte minutter kan I gå til naturområdet Kongerslev Hede, og med blot en halv time bag rattet kan I nå til Aalborg centrum.

Villaen rummer tre fine værelser: To i stueplanet og ét på loftsetagen. Herudover er der et badeværelse, et køkken og en stor, dejlig stue, der er vendt stik syd, så dagslyset får fri passage. I kælderen er der to disponible rum, og når I skal bestemme jer for anvendelsen af loftsetagen, kan I roligt lade de kreative idéer flyde frit.

Kreativitet er der også plads til i den tilhørende garage, der oplagt kan bruges som et hobbyværksted.

Vil I vide mere om ejendommens fordele og muligheder så kontakt din lokale mægler som altid træffes på 30806094

Mvh Mæglerkæden
30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.