Landmandsgade 49, Nr. Kongerslev, 9293 Kongerslev

Hyggelig og velholdt 60'er-villa i Nørre Kongerslev

De 84 boligkvadratmeter i denne indbydende etplansvilla i Nørre Kongerslev er både meget velholdte og velfordelte, og dertil kommer, at hjemmet har er en dejlig lys atmosfære.

Boligen byder på to gode værelser, separat bad og toilet samt et rummeligt spisekøkken, et bryggers og en fordelingsentré. Sidst men bestemt ikke mindst får I også en dejlig opholdsstue, som er stor nok til, at en del kan inddrages til et ekstra værelse, hvis I får brug for det.

Udendørs venter en flot opvokset have, der ligesom huset er af en overskuelig størrelse, og her er et redskabsskur samt to solrige terrasser.

Der er blot 2,5 kilometer til Kongerslev, hvor I finder den nærmeste skole, gode pasnings- og fritidstilbud samt SuperBrugsen. Derudover behøver I ikke at afsætte meget mere end tyve minutter for at nå Aalborg eller Hadsund i bil, så der er let adgang til byens tilbud fra de trygge og rolige landsbyomgivelser.

Selvom ejendommen ligger tæt på skøn natur og har kun 15min i bil til det nye super sygehus og yderligere 10 min til centrum af Aalborg.

Ønsker I at se mere om denne ejendom så kontakt din lokale mægler som altid træffes på 30806094.

Mvh Carsten Drischel
Mæglerkæden
30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.