Valmuevej 7, Egense, 9280 Storvorde

Dette skønne sommerhus er beliggende på Valmuevej i Egense kun 200 meter fra Limfjorden på en blind vej uden trafik. Området er utroligt naturskønt og indbyder til gåture på diget eller på den nærliggende Marina, der er ligeledes gåafstand til Hals/Egense færgen. I området finder man også den lokale købmand der har åbent hele året.

Sommerhuset er renoveret/nybygget i 2019/2021 og indeholder stor åbent fuldt udstyret køkken i forbindelse med spisestue og stue hvor det er plads til de store sammenkomster og fødselsdage. 3 store soveværelser med garderobeskabe og terassedør. 2 store badeværelser med gulvarme og rummelige brusekabiner. Vaskemaskine og tørretumbler på det største af badeværelserne. Fordelingsgang samt entre. Der er installeret 3 varmepumper i huset hvoraf den ene er på wifi så varmen kan tændes hjemmefra. Stor skøn overdækket solrig privat terrasse med udgang fra stue og master bedroom. Grunden er knap 1300 m2 med græs, hæk, frugttræer og klar til til børn og unge sjæle til at boltre sig på. Stort tørt nybygget skur med strøm som kan ombygges til anneks hvis dette ønskes. Der er indlagt fiber internet. huset sælges møbleret minus nogle personlige effekter. Sommerhuset er klar til brug og venter på en ny familie til at overtage og bruge sommerhuset som det fortjener.

Valmuevej 7 er et sommerhus hvor der er kælet for detaljerne og hvor der er plads til den store familie da sommerhuset er på hele 119 M2.

Ønsker i en fremvisning af dette skønne sommerhus så kontakt din lokale mægler som altid træffes på 30806094.

Mvh Mæglerkæden
Carsten Drischel

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.