Gartnervænget 8, 9293 Kongerslev

Gartnervænget 8 i Kongerslev er et klassisk rækkehus fra 1978. Rækkehuset står i pæn stand fra 70erne dog uden nogen opdateringer hvilket giver ny ejer muligheden for og sætte sit eget præg på rækkehuset.
Huset er 88 m2 og har en fin lille forhave hvor børnene kan lege. Derudover er der også en terrasse, som giver mulighed for en god grill aften omme bag ved huset.
Rækkehuset ligger meget centralt i Kongerslev og det giver derfor rigtig let tilgang til de lokale handlemuligheder og enten skole eller sport for børnene.
Gartnervænget 8 er et super valg til en lille familie, som gerne vil mærke den friske luft og landsbylivet og dertil har brug for en smule mere plads end en lejlighed. Der er et stort soveværelse og et andet stort værelse, hvor børnene har mulighed for at boltre sig. Dertil en stor og lækker stue, hvor hele familien kan hygge sig i rolige omgivelser.
Huset kommer med en carport, som giver mulighed for at parkering af bil eller bare op bevarelse, hvis man har brug for det.
Kongerslev er en lille hjertelandsby, som ligger ikke mere end 25km fra Aalborg, så turen på arbejde er aldrig lang. Derudover ligger Kongerslev op af diverse naturberigelser, så som Lille Vildmose, Muldbjergene i Dokkedal og andre lækre natur omgivelser.
Ønsker i at se mere af denne skønne bolig så kontakt din lokale mægler som altid kan træffes på 30806094.
~
Mvh Mæglerkæden
Carsten Drischel~ ~ ~~
30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.