Fjordhaven 7, Mou, 9280 Storvorde

Med en central beliggenhed i Mou finder I denne dejlige og velindrettede fuldmuret villa fra 2005 på 170m2. Villaen fremstår overalt lys og velholdt og lever helt klart op til nutidens moderne stil.

Villaen ligger i et børnevenlig kvarter på en lukket rolig villavej.

Villaen indeholder ikke mindre end 5 værelser, 2 toiletter med bad, et stort køkken/alrum og en separat stue samt gulv varme i alle rum. Huset er rigtigt smart delt op grundet der er mulighed for en børneafdeling/voksenafdeling Der til hører en dobbelt carport med integreret redskabsrum.

Der er installeret aircondition anlæg som kan genererer både kold og varm luft og på den sydvendt terrasse er der monteret en eldrevet markise. Der foruden billig fjernvarme fra Mou varmeværk.

Kvarteret er eftertragtet af børnefamilier og familiens yngste vil hurtigt kunne finde nye legekammerater. Den centrale placering giver børnene en kort skolevej hvor folkeskolen går op til 9 klasse og der er kun 500 meter til nærmeste indkøb. Der foruden tilbyder Moy by også en stor lokal sportsklub, hvor der er mulighed for at være en del af diverse sportslige aktiviteter. Området omkring Mou byder på enestående natur hvor vi blandt andet har Lille Vildmose med sit rige dyreliv. I kommer også tæt på vandet og Mou´s hyggelige lystbådehavn. Samtidig ligger Mou kun 12 minutter fra det nye super-sygehus og 10 minutter mere i bil så er du i centrum af Aalborg.

Ønsker i og se mere om denne skønne villa så kontakt allerede i dag din lokale mægler som altid træffes på 30806094.
Mvh Mæglerkæden
Carsten Drischel
30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.