Sommerhus i Egense

Da vi skulle sælge vores sommerhus i Egense og samtidig ønskede at købe et andet sommerhus, også i Egense, henvendte vi os til Mæglerkæden, og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Carsten spottede hurtigt, hvad vi ønskede, og fandt lynhurtigt vores drømmehus, samtidig med han på kun 14 dage fandt en køber til huset, vi havde til salg. Carsten var til stor hjælp, både med at finde den rigtige pris og få alle formaliteter bragt i orden hurtigt og sikkert, til vores store tilfredshed. Vi vil klart anbefale Mæglerkæden/Carsten ved både køb og salg.
Mange hilsener
Irene og Jørn

HusHandel i Mou

Efter at have brugt 3 forskellige ejendomsmæglere til at sælge mit hus i Mou Gl. Egensevej 36  på 7 år.
Solgte Carsten ( Mæglerkæden.dk ) i Mou det ret hurtigt efter han fik det i kommission, så Carsten  skulle jeg nok have henvendt mig til noget tidligere, Vi havde en god kemi hele vejen igennem forløbet fra start til slut, jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået igennem mæglerkæden i Mou, så tak for det,,,
Vh.    
Svend Erik Pedersen

Sommerhus i Skellet ved Mou

Det var en sand fornøjelse at være en del af salgsjobbet for vort sommerhus i Skellet ved Mou. Mæglerkæden præsterede helt fantastisk og lykkedes med at få huset solgt på ca. 3 uger, noget som er uhørt hurtigt for området. Men gennemført professionalisme og godt salgsarbejde var det som skulle til.
Vi kan varmt anbefale Mæglerkæden, hvis du står med en bolig, som skal sælges!
Vh
Jette og Finn, sælgere af Mågevej 27, 9280 Storvorde.

Rækkehuset på Fjordhaven

Mæglerkæden har hjulpet os med salget af rækkehuset på Fjordhaven og købet af huset på Toften. Vi valgte bevidst Mæglerkæden, og de levede da også 100% op til det vi ønskede. De gik professionelt, målrettet og nærværende til værks. Et stort tak og uden tvivl en anbefaling til andre om brug af Mæglerkæden.
Vh
Karen Müller